Crestere animale

traditie | experienta | ferma noastra

capacitate mare de productie

Ferma are o capacitate de 60 000 capete tineret ovin si de 5 000 capete tineret bovin. Animalele sunt hranite cu furaje bine controlate, sunt verificate veterinar si medicate corespunzator, fiind aduse la standardele cerute de beneficiar.

ferma modernizata

Ferma dispune de o serie de saivane ultramoderne, care asigura spatiul si conditiile necesare pentru bunastarea animalelor. Animalele sunt ingrijite folosind tehnologii moderne de crestere, ingrasare si reproducere.

proces integrat de crestere

Asiguram controlul calitatii pe lant de productie integrat, de la cultivarea plantelor furajere pana la transportul la beneficiar. Dispunem de 2500 ha pentru culturi vegetale precum si de propria fabrica de nutreturi combinate, cu o capacitate de 5t/h.

calitate si experienta

Avand o experienta de peste 20 de ani in cresterea ovinelor, ne concentram eforturile pentru a asigura calitatea in fiecare etapa a procesului.

CULTURI VEGETALE

peste 2000 ha teren cultivat

Cultivam peste 3000 ha terene agicol, avand culturi de rapita, orz, grau, plante de nutret, porumb si floarea soarelui, care beneficiaza de instalatii de irigare moderne.